MILŠPED Air&Sea LLC (USA) postala članica Međunarodne asocijacije za vazdušni prevoz - IATA

post image

Sa zadovoljstvom delimo vest da je naša kompanija Milšped Air&Sea LLC (USA) u martu ove godine postala ponosna članica Međunarodne asocijacije za vazdušni prevoz, poznate po svom akronimu IATA (International Air Transport Associacion).

Članstvo u IATA asocijaciji daje potvrdu kompetentnosti i smatra se znakom prepoznavanja kvalitetnog, pouzdanog i stabilnog agenta kada je avio transport robe u pitanju. Uvodi našu kompaniju u prestižno društvo, otvara vrata ka svim avio kompanijama na tržištu te nam omogućava neometano slanje robe ka svim delovima sveta. Ovime je naša kompanija pokazala da prati sve federalne i međunarodne standarde, ispunivši brojne zahteve koji su prethodili zvaničnom odobrenju ovog članstva.

Takođe, bitno je istaći da da smo pored pristupa IATA asocijaciji postali i deo CASS sistema (Cargo Account Settlement System) koji olakšava uspostavljanje naloga i protok faktura sa avio kompanijama i donosi veći osećaj pouzdanost klijentima i partnerima, ali i podržava poslovanje po najvišim standardima industrije, uz konstantno poboljšanje svih performansi.

IATA (International Air Transport Association) je međunarodno udruženje avio-prevoznika koje zastupa oko 300 svetskih aviokompanija što predstavlja približno 83% ukupnog vazdušnog saobraćaja i koje učestvuje u definisanju regulative vezane za vazduhoplovnu industriju.

Naš jedinstveni IATA broj preko koga smo sada prepoznati u industriji je 01107010015.

Ukoliko Vam je potrebna informacija, na raspolaganju smo Vam.