Industrije

Osnovne informacije

Specijalizovani smo za različite industrije i zahvaljujući širokoj mreži i međunarodnim partnerima uspešno savlađujemo sve geografske prepreke. Ako želite pobeđivati izazove dinamične okoline i visoke konkurencije, u nama možete pronaći partnera koji razume vaše specifične potrebe i izazove sa kojima se svakodnevno suočavate. Sa nama je Vaša roba uvek sigurna, zahvaljujući velikom iskustvu i znanju naših zaposlenih i posvećenosti svakom koraku u razvoju i transport vašeg biznisa.

Specijalizovani smo za različite industrije i zahvaljujući širokoj mreži i međunarodnim partnerima uspešno savlađujemo sve geografske prepreke. Ako želite pobeđivati izazove dinamične okoline i visoke konkurencije, u nama možete pronaći partnera koji razume Vaše specifične potrebe i izazove sa kojima se svakodnevno suočavate. Sa nama je Vaša roba uvek sigurna, zahvaljujući velikom iskustvu i znanju naših zaposlenih i posvećenosti svakom koraku u razvoju i transport vašeg biznisa.

Pokrivamo sledeće industrije:

Autoindustrija

U skladu sa strategijom razvoja logističkih usluga u oblasti auto-industrije, Milšped AML svojim dugogodišnjim iskustvom i profesionalizmom pruža kompletna optimizovana logistička rešenja za vozila i auto-delove. Specijalizovana firma u ovoj oblasti Milšped AML važi za regionalnog lidera na polju auto-logistike, koji svojim proaktivnim pristupom i na evropskom tržištu predstavlja garanta usluge visokog kvaliteta.

Farmaceutski proizvodi i kozmetika

Farmaceutski proizvodi imajukarakteristične potrebe sa aspekta posebnih uslova transporta, skladištenja, distribucije i regulative. Kompanija Milšped uspešno odgovara na zahteve vodećih proizvođača u ovoj oblasti, uz izrazito visok stepen kvaliteta usluge i adekvatno vreme odaziva uskladu sa osetljivošću prirode oveindustrije, te zahtevima dobre skladišne i distributerske prakse farmaceutskih proizvoda.

FMCG

Snabdevanje robom široke potrošnjeu modernoj logistici je izuzetno zahtevno u pogledu kompleksnosti, sezonskog karaktera ifinansijske osetljivosti. Posebnim pristupom, prilagođavajući integrisana rešenja klijentima i njihovim specifičnim zahtevima, Milšped obezbeđuje svojim partnerima vrhunsku, efikasnui ekonomski racionalnu uslugu. Pružajući celovito rešenje za sve potrebesvojih partnera, Milšped svakodnevno uspešno optimizuje troškove snabdevanja poštujući globalne standarde u pogledu nivoa usluge.

Proizvodnja

Otvorenost današnjeg tržišta i visoka dostupnost informacija primorava kompanije, koje se bave proizvodnjom,da svoj fokus usmere na razvoj i kvalitet svojih proizvoda da ne bi izgubili trku sa konkurencijom. Nedostatak posvećenosti lancu snabdevanja, koji je izuzetno zahtevan ifinansijski osetljiv a ujedno neizostavan deo procesa proizvodnje, može da utiče na gubljenja fokusa proizvodnih kompanijasa njihove osnovne delatnosti. Kao logično rešenje ovakve situacije nameće se prepuštanje logističkih aktivnosti pružaocima usluga koji mogu ispuniti postavljenezahteve. Svojom fleksibilnošću i mogućnošću, Milšped odgovara na dinamičnepromene, pruža čvrst oslonac u sferi logistike za renomirane klijente u oblasti proizvodnje kako u logistici gotovih proizvoda tako i u segmentima ulazne i prateće logistike.

Moda

Globalno tržište nametnulo je dodatne zahteve pred lanacsnabdevanja u modnoj industriji. Pored tradicionalno visokog kvaliteta usluge, do izražaja su došli zahtevi u pogledu skraćenja vremena isporuke, minimiziranja zaliha, blagovremenog plasiranja proizvoda u maloprodajnim objektima i njihove finansijske konkurentnosti. Kompanija Milšped je razvila fleksibilan lanac snabdevanja u modnoj industriji, koji podrazumeva spremnost da se odgovori na sofisticirane i zahtevne potrebe krajnjih korisnika kroz visok stepen diferencijacije proizvoda, kratko vreme dostave imogućnost odgovora na promenetržišta, poštujući kriterijume svetskih brendova čije ime garantuje kvalitet.

Ukoliko Vam je potrebna informacija, na raspolaganju smo Vam.