Osnovne informacije

Milšped US, LLC (Hammond, Indiana USA) je jedna od najnovijih poslovnica u našoj mreži, osnovana u avgustu 2018. godine kao holding kompanija, sa sedištem u državi Indiana, a u okviru koje posluju četiri nezavisna entiteta:

  • Milsped Freight LLC (Motor Carrier - pružanje usluga FTL drumskog transporta)
  • Milsped Equipment LLC (lizing i rentiranje transportnih sredstava)
  • Milsped Air&Sea LLC (posredovanje u uslugama avio i brodskog transporta i carinskim postupcima)
  • Milsped Transport Brokerage LLC (posredovanje u uslugama drumskog transporta)

Operacije smo započeli 22. januara 2019. u oblasti domaćeg drumskog transporta, koji se odvija kroz kompaniju Milsped Freight LLC. 

Pružamo uslugu drumskog transporta robe koja ne zahteva temperaturno kontrolisani režim, koristeći Dry Van poluprikolice, sopstvenim vozilima najnovije generacije i kamionima naših partnera (owner operatora) koji rade pod Milsped Freight LLC motor carrier autoritijem. 

Od 18. oktobra 2019. godine aktivirane su operacije posredovanja u uslugama avio i brodskog transporta, kao i carinskog posredovanja, kroz entitet Milsped Air & Sea LLC i poslovnicu lociranu u Kaliforniji, Los Angeles.

Pored sedišta u Indiani, poslovnice u Kaliforniji, imamo i poslovnicu u državi Ilinois, u mestu Mount Prospect nedaleko od Čikaga, odakle obavljamo aktivnosti iz oblasti upravljanja bezbednosnim protokolima, regrutaciju i obuku vozača, kao i ostale administrativne poslove.

Milsped Freight LLC – više o uslugama i ponudi

Milsped Air & Sea LLC – više o uslugama i ponudi

Pošaljite email lokalnoj poslovnici

Kliknite da nam pošaljete email

Pošaljite email