Osnovne informacije

Osnovne informacije


Kompanija Milšped Rumunija je najmlađa Milšped Group članica sa sedištem u Temišvaru, koja nudi širok spektar usliuga po najvišim standardima savremene logistike i transporta. Milšped Rumunija u svojoj ponudi obuhvata carinsko zastupanje i organizaciju međunarodnog drumskog saobraćaja, a svojim klijentima pruža brza i efikasna rešenja iz svih oblasti industrije.

Saradnja između članica Milšped Srbija i Milšped Rumunija omogućava dobru organizaciju međunardnog drumskog transporta kao i lakši i brži tok poslovanja na carini i ka EU, a naši stručni carinski agenti i napredni sistemi rada olakšavaju navigaciju kroz kompleksne carinske procedure, smanjuju dodatne troškove i čine da poslovni procesi funkcionišu bez zastoja ili kašnjenja.

Na ovaj način, kompanija Milšped Rumunija je siguran partner za sve logističke radnje koje obuhvataju pojednostavljene carinske procedure, uključujući i brzu pripremu različitih dokumenata neophodnih za transport robe, carinsko zastupanje i međunarodni transport robe.

Milšped Rumunija se strateški opredelila na usavršavanje i razvoj rešenja zelene logistike, zbog čega se obavezuje na implementaciju ESG strategije u cilju zaštite životne sredine. Ovo se pre svega odnosi na implementaciju intermodalnog transporta, koji bi dodatno ojačao povezanost zapadne Evrope i Balkana sa istočnom Evropom, a i obezbedio ekološki održivija rešenja za transport, garantujući bržu i efikasniju isporuku za klijente uz odsustvo negativnih posledica po okruženje.


Kontakt i adrese

MILSPED Romania S.R.L.
Adresa: strada Aleea Viilor nr.12a incaperea 91, Timisoara, Romania
Telefon: 0747 267 332
Email: romania@milsped.com

Pošaljite email lokalnoj poslovnici

Kliknite da nam pošaljete email

Pošaljite email