Globalna mreža

Stavite prst na mapu sveta, i Milšped je uvek blizu vas

shipping_from_europe image

Milšped u Evropi

Milšped je počeo svoje poslovanje pre više od 30 godina, i danas je naš sistem sačinjen od preko 3700 zaposlenih, sa profesionalnim metodama realizacije usluga i pristupom koji klijenta stavlja na prvo mesto. Naš put vođen je idejom da konstantno radimo na unapređenju procesa u svetu logistike, što stavlja Milšped u korpus kompanija koje spajaju sve tačke na svetu. Milšped grupa pruža brojne integrisane usluge na tržištu EU, uključujući carinjenja i carinsko posredovanje, organizaciju internacionalnog, domaćeg transporta i distribucije, kao i uslugu skladištenja. Mi sa klijentom i naše zaposlenima pravimo zajednički tim, čiji cilj je razvoj i implementacija najvišeg nivoa logističkih usluga, ali vodeći računa o društveno odgovornom poslovanju.

shipping_from_asia image

Milšped u Aziji

Milšped Shenzhen (Kina) osnovana je u Avgustu 2018, predstavlja prvu Milšped kompaniju na tržištu Azije. Kompanija je fokusirana na pomorski transport ka celom svetu (FCL i LCL isporuke). Milšped Kina planira da uključi i drumski transport u svoj portfolio do kraja godine. Pored biznisa, Milšped Kina doprinosi ojačanju odnosa dve zemlje, kroz kulturne manifestacije koje podržavamo, kao i unapređenje prijateljskih odnosa sa Kinom.

shipping_from_america image

Milšped u Americi

Milsped US, LLC je osnovana u avgustu 2018. godine kao holding kompanija sa sedistem u drzavi Indiana, grad Hammond. Holding kompaniju cini jos 4 pravna lica kroz koje kompanija pruza svoje usluge: Milsped US, LLC; Milsped Freight, LLC; Milsped Equipment, LLC; Milsped Transport Brokerage, LLC; Milsped Air & Sea LLC.

Ukoliko Vam je potrebna informacija, na raspolaganju smo Vam.