O Milšpedu

Milšed Group je regionalni lider u transportu i logistici.

Osnovne informacije

Kompanija Milšped počela je sa radom pre više od 30 godina, a danas je tržišni lider u oblasti transporta i logistike koja posluje u 15 zemalja i na 3 kontinenta. Pružajući svoje integrisane usluge domaćeg i međunarodnog transporta i distribucije, skladištenja, carinjenja, u sklopu grupe danas posluju i kompanije članice AML, MBOX Terminals, SKY CARGO i M-One, specijalizovane za automotive i e-comm logističke usluge, kao i intermodalni i avio transport. Grupa se ističe po globalnom prisustvu i mreži renomiranih partnera stečenoj dugogodišnjim iskustvom i logističkom ekspertizom. U izazovnoj industriji kao što je logistički sektor, održivo je samo poslovanje koje dosledno poštuje vrednosti kao što su upornost, odgovornost, zalaganje i brzina. Naša dugogodišnja posvećenost kvalitetu rezultirala je dugoročnim partnerstvima sa mnogim renomiranim klijentima širom sveta. Naša vizija poslovanja ogleda se u konstantnom ulaganju u digitalizaciju, infrastrukturne kapacitete, održivo poslovanje i usavršavanje zaposlenih.

Vizija

Globalni logistički provajder prepoznat po vrhunskim rešenjima i uslugama.

Misija

Stvaramo nova, bolja i održiva logistička rešenja za klijente sa kojima gradimo dugoročne partnerske odnose.

Naše vrednosti

Siguran korak

Klijent na prvom mestu

: Gradimo čvrste veze i dugoročne odnose sa klijentima.

Korak više

Proaktivnost

: Prepoznajemo i prilike i izazove na koje uvek reagujemo blagovremeno.

Korak napred

Inovativnost

: Stvaramo kulturu stalnog poboljšanja kroz kreativna rešenja.

Korak dalje

Održivost

: Okrenuti smo održivom razvoju, racionalnom korišćenju resursa i zelenoj agendi.

Zajednički korak

Zajedništvo

: Predanost timu i posvećenost ljudima obezbeđuje najpoželjnije radno okruženje.

Naša istorija

Naša priča počela je pre više od 30 godina u Beogradu, i danas u svom sistemu brojimo više od 3500 zaposlenih koji odgovorno i kvalitetno ispunjavaju zahteve svojih klijenata uz konstantno inoviranje procesa u okviru logističkog lanca koji povezuje ceo svet.

Saznajte više

Podaci & činjenice

Mi povezujemo i unapređujemo lanac snadbevanja.

Saznajte više

Sertifikati i članstva

Trajno opredeljenje Milšped-a je pružanje usluga vrhunskog nivoa kvaliteta uz društveno odgovorno poslovanje. U skladu sa tim Milšped kontinualno radi na unapređenju svog sistema i usklađivanju poslovanja sa međunarodno priznatim standardima. Standardi u svim segmentima poslovanja jedan su od osnovnih elemenata strategije Milšped Grupe.

Saznajte više

Ukoliko Vam je potrebna informacija, na raspolaganju smo Vam.