O Milšpedu

Milšped Grupa je vodeći logistički sistem u regionu, a sastoji se od 9 pravnih lica.

Osnovne informacije

Milšped grupa, tržišni lider u oblasti transporta i logistike, više od 25 godina svog postojanja, neprestano širi svoju mrežu, povezujuči različite tačke na mapi sveta. Poslednje u nizu su poslovnice u Kini i Sjedinjenim Američkim Državama na koje smo posebno ponosni. Na čvrstim osnovama do sada dostignutog uspeha i besprekornog poslovanja, otvaranjem novih tržišta, kompanija kontinuirano ulaže u unapređenje svojih logističkih rešenja čime se granice brišu, a daljine nestaju. Zadovoljstvo naših klijenata je naša motivacija, pogonsko gorivo i jedino merilo uspeha. U želji da uvek budemo bolji, brži i inovativniji, naše strateško opredeljenje temelji se na visokim vrednostima korporativne kulture, poštovanju partnerskih odnosa sa klijentima, primeni naprednih tehnologija i društveno odgovornom poslovanju. Sve usluge koje obavljaju članice Milšped grupe su na nivou najviših međunarodnih standarda i predstavljaju adekvatan odgovor na kompleksne zahteve klijenata za integrisane usluge na regionalnom nivou.

Naša istorija

Naša priča počela je pre više od 25 godina u Beogradu, i danas u svom sistemu brojimo više od 2500 zaposlenih koji odgovorno i kvalitetno ispunjavaju zahteve svojih klijenata uz konstantno inoviranje procesa u okviru logističkog lanca koji povezuje ceo svet.

Saznajte više

Podaci & činjenice

Mi povezujemo i unapređujemo lanac snadbevanja.

Saznajte više

Sertifikati i članstva

Trajno opredeljenje Milšped-a je pružanje usluga vrhunskog nivoa kvaliteta uz društveno odgovorno poslovanje. U skladu sa tim Milšped kontinualno radi na unapređenju svog sistema i usklađivanju poslovanja sa međunarodno priznatim standardima. Standardi u svim segmentima poslovanja jedan su od osnovnih elemenata strategije Milšped Grupe.

Saznajte više

Ukoliko Vam je potrebna informacija, na raspolaganju smo Vam.